Vad tänker du på nu?

Vad tänker du på nu?

Vernissage och bokrelease 16 april 2016


Annika Öhrner Lindén ställer ut.
Galleri T, Gamla Stan
Österlånggatan 3

Varmt välkomna!


Teckningar - Vad tänker du på nu?

Vad tänker du på nu?Posted by annikao.se Mon, December 21, 2015 11:42:40
Efter utställningen "Älskar - älskar inte" 2013 har jag haft svårt att teckna. Det var omöjligt att få ordning på tankarna och hitta ett tema som jag kunde fokusera på. Det tog ett år innan jag ens tog fram ritplattan. Sedan tvingade jag mig att teckna kontinuerligt, men jag kunde knappt titta på det jag gjorde.

Så kom de där dagarna i somras då allting släppte. Jag visste precis. Det är dessa bilder jag ställer ut tillsammans med illustrationsboken.

Skriv in datum för vernissage och bokrelease i kalendern:-)
Lördag 16 april 2016 till Galleri T i Gamla stan! 13-17.30

Några teckningar - Vad tänker du på nu?
Boken - Vad tänker du på nu?

Vad tänker du på nu?Posted by annikao.se Mon, December 21, 2015 11:18:51

Förord


Jag tänker ständigt på hur jag ska förvalta den tid jag har kvar på bästa sätt, samtidigt som jag ifrågasätter mina tidigare vägval. Har jag möjlighet att ändra riktning? Om både tryggheten och osäkerheten är lika förlamande, vad gör jag då? Livet känns plötsligt så förbannat kort och jag har inte längre tid att göra ”fel”.

Jag frågar så ofta jag vågar hur människor, vänner, bekanta och helt okända gör med sina liv. Hur gör de med vänskap, kärlek och relationer? Funderar de någonsin på hur de har förvaltat sin tid och vad de har åstadkommit? Hur det är att åldras i en tid då tecken på åldrande är en skam? Vad gör de när någon de kände väl dör?

Ibland får jag svar. Då tecknar jag och när allt börjar leva av sig själv skriver jag en betraktelse. Om liv, kärlek, vänskap, åldrande och sorg. Dessa varmt mänskliga historier har jag samlat i illustrationsboken "Vad tänker du på nu?"